Szolgáltatások

Sg Art Project Szolgaltatasok Belsoepiteszet

belsőépítészet

Megtervezzük, újragondoljuk, megtöltjük a teret úgy, hogy az a megrendelőink céljait elsőrangúan szolgálja. Sosem sablonokban, hanem egyénre szabott megoldásokban gondolkodunk.

kiállítás

Hazai és nemzetközi kiállításokra tervezünk és gyártunk a kitelepülésekhez szükséges egyedi, eredeti és dekoratív elemeket, melyeknél igény esetén az építési és bontási munkálatokat is elvégezzük.

Sg Art Project Szolgaltatasok Kiallitas
Sg Art Project Szolgaltatasok Iroda Uzlet

rendezvény

Belsős céges partik, szakmai események és fesztiválok esetén is segítünk, hogy az elképzelt koncepció végül teljes egészében megvalósuljon. Dekorációs elemeket, pultokat, standokat, komplex kitelepüléseket egyaránt tervezünk és kivitelezünk.

iroda és üzlet enteriőr

Az adott brand arculatához illeszkedő terek tervezésében és teljes körű megvalósításában átfogó tapasztalattal rendelkezünk: recepciós pultok, irodák, tárgyalók, kávézók, bankok és közösségi terek megalkotása is szerepel a munkáink között.

Sg Art Project Szolgaltatasok Uzlet Iroda
Sg Art Project Szolgaltatasok Egyedi Interior

egyedi enteriőr

A belsőépítészet bármely szegmensére változatos, látványos és minőségi megvalósítást kínálunk a padlótól egészen a mennyezetig – amit a mi esetünkben szó szerint kell érteni.

egyedi megoldás

Személyre szabott, stílusos és akár funkcióval ellátott kompozíciók megálmodása és kivitelezése is a profilunk részét képezi, melyek önállóan vagy kampányok részeként is használhatók.

Sg Art Project Szolgaltatasok Egyedi Megoldas
Sg Art Project Szolgaltatasok Display

display

Stílusos, figyelemfelkeltő és praktikus funkciókkal ellátott display-ek tervezése, gyártása és forgalmazása is megtalálható a szolgáltatásaink között. A brand látványos megjelenítése mellett saját fejlesztésű eszközeink több előnyt kínálnak egy egyszerű reklámfelületnél.

térbútor

Egyéni elképzeléseknek megfelelően, szabadon mozgatható és jól variálható térbútorokat tervezünk és készítünk, melyek nemcsak esztétikusak, hanem felhasználásukban is sokrétűek.

Sg Art Project Szolgaltatasok Terbutor 02
Sg Art Project Szolgaltatasok 3d Cnc

3D CNC marás

Modern gépparkunk által egyedi elemek gyártási igényét is ki tudjuk szolgálni – legyen szó akár műanyag, akár fém megmunkálásáról.

hangelnyelő panel

Speciális kialakítású, egyedi panelek 3D látványtervezését és megvalósítását vállaljuk, amelyek nemcsak szépen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, hanem képesek megtörni és elnyelni a hangot. Ennek köszönhetően hatékonyan csökkentik a belső terek visszahangzását és zaját, megjelenésükkel pedig ízléses látványt teremtenek.

Sg Art Project Szolgaltatasok Hangelnyelo